over ons - CityJoy, dé Shop als het gaat om kwaliteit, exclusiviteit en betaalbaarheid! Wij laten zien dat kwalitatieve, stijlvolle meubelen helemaal niet ontzettend duur hoeven zijn!
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,woocommerce-page-builder,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ons motto: City Joy, daar zit je goed!

r

City Joy is dé Shop als het gaat om kwaliteit, exclusiviteit en betaalbaarheid! Wij laten zien dat kwalitatieve, stijlvolle meubelen helemaal niet ontzettend duur hoeven zijn! Onze fabrikanten zijn alleen gevestigd in Europa, hetgeen betekent dat de lijnen met onze producenten zeer kort zijn.
Wij kunnen daardoor uit voorraad leveren, wat betekent dat u niet meer vele weken op uw nieuwe meubelen hoeft te wachten. Dit betekent ook dat wij zeer nauw betrokken zijn bij het productieproces wat weer een hoge kwaliteit van onze meubelen met zich mee brengt!

Door onze professionele houding en ons professioneel netwerk slagen we er steeds weer in om onze collectie aan te passen aan de laatste trends en dat u boven alles bij City Joy nooit te veel betaald! City Joy laat zien dat exclusiviteit dus echt betaalbaar kan zijn. City Joy probeert zich zo veel als mogelijk in te leven in de wensen van de klant, u dus! Het is daarom dat onze meubelen niet alleen een classy touch hebben maar ook nog eens een strenge kwaliteitscontrole ondergaan.
Hiermee garanderen wij dat u bij City Joy goed zit!